Stravování
Aby byl Váš pobyt v Zahradě živlů co nejpohodlnější, nabízíme možnost stravování přímo v naší Zahradě. O vaše chutě a spokojenost se postará profesionální kuchař, který připraví jídla na míru vašim potřebám. Stravování probíhá výhradně na základě individuální domluvy mezi skupinou a kuchařem, což umožňuje maximální flexibilitu dle vašich potřeb.
Jak to funguje?
- Stravování je dostupné pouze pro skupiny na základě předchozí dohody
- Menu, suroviny i způsob a čas servírování si domouváte přímo s kuchařem
- My jako poskytovatelé služeb v Zahradě živlů nejsme zodpovědní za přípravu ani organizaci stravování
- V případě ubytování kuchařů je nutné dohodnout prostory pro nocování a připočítat k ceně.
- K vaření a stravování je zapotřebí plný pronájem domu země (2.000,-/den)
- Zprostředkování cateringové společnosti
- Dovoz jídla přímo do Zahrady živlů z místních restaurací www.Foodygo.cz
Díky této možnosti, si můžete vychutnat skvělé jídlo bez statrostí a přizpůsobit si ho přesně podle svých představ. Nabízíme možnost zakoupení vína z našeho vinného sklípku.
KUCHAŘI
Marcela Michaela Latta
Kontakt: 702435832

Nabízím svým klientům "kuchařinu" na míru. Jídelníček sestavíme dle Vašich požadavků. Vařím veganskou, vegetariánskou, bezlepkovou i běžnou stravu... Jídlo připravuji z bio i ne-bio lokálních a sezónních surovin . Mojí specialitou je místní Krkonošská kuchyně a dobrůtky z produktů naší Ecofarmy (ryby, hovězí maso a zvěřina). Těším se na naši spolupráci Marcela Michaela Latta
" Vařím s láskou"



Michaela Čopfová
Kontakt: 731 705 744

Šestým rokem kráčím vděčně vařením na skupinových akcích, po zkušenostech z vegetariánských, veganských a raw restaurací v Praze a Edinburghu. Nyní v našem komunitním domově v Jižních Čechách tvořím projekt zabývající se udržitelností v ‘Cestě Jídla’ od vypěstování po zdravé střevo:)
Vařím srdcem. Zábavně, vyladěně. Převážně rostlinně, ale jsem otevřena i kvalitním živočišným darům. S ohledem na trvalou udržitelnost, tedy co nejvíce sezónně, lokálně, bezobalově. Domácky poctivě a bez polotovarů. Spolupracuji s lokálními eko a etickými pěstiteli a zeleninu mám i z naší komunitní zahrady. Převážná část mých surovin je v bio kvalitě. Tak i jednoduchá jídla, která mám nejraději, chutnají skvěle. U jídla mi jde hlavně o výbornou chuť v kombinaci se stravitelností, pestrostí a výživností. Inspiruji se praxí s vařením převážně indické, asijské, italské a tradiční české kuchyně, ale uvařím cokoli mi přijde úžasné. Jsem otevřená individuálním domluvám a potřebám skupiny na míru - zajímají mne vaše přání. Těším se na spolupráci.
Jsem vždy pro lidské, harmonické a oboustranně přijatelné řešení podle aktuální situace.
Ceny mého jídla za klasickou plnou penzi (je možné domluvit i jiné formy):
15 - 25 lidí - 650/os./den
Do 15 lidí a nad 25 lidí je na indivinduální domluvě
Nikol Franc
Kontakt: 733511458

Ahoj jmenuji se Nikol a vaření se věnuji sedmým rokem. S projektem Hlava v Hrnci jezdím po celé republice a zajišťuji catering na seminářích a různorodých akcích. Snažím se, aby má jídla byla vyvážená a skládala se ze sezónních surovin. Vařím převážně vegetariánsky. Dle požadavků umím připravit i jídelníček, podle speciálních diet. Baví mě také vařit vegansky, bez lepku či připravovat jídlo v raw kvalitě. Vždy se snažím vytvořit jídelníček, který bude v souladu s programem semináře. Proč byste si měli vybrat jídlo ode mě? Protože každý pokrm je vytvořen s láskou a péčí. Těším se na shledání.
"co tě nezabije, to tě posílí"


